Daguitstap 2023 info + inschrijving

Op het einde van het voetbalseizoen trekken we er weer op uit met onze favoriete vriendenkring. Dit jaar houden we het opnieuw dicht bij huis. We starten in Oostende en begeven ons dan naar de Westhoek.
Hieronder kan je het programma vinden. Concrete informatie om in te schrijven vind je eveneens onderaan.

Programma

08:15Afspraak aan Bistro Van Gogh
We verzamelen rond 8u15 aan de bistro Van Gogh, zodat we om 8u30 stipt kunnen vertrekken naar onze eerste stop in Bellegem. Wees gerust, jullie moeten nog niet ontbeten hebben. Wij zorgen voor de nodige spijs en drank op de bus.
08:30Vertrek richting Kortrijk
Iedereen krijgt een lekker ontbijtzakje van bakkerij Van Parys. We brengen een brouwerijbezoek aan Omer Vander Ghinste. Onze bierkennis wordt alsmaar aangescherpt, in 2017 bezochten we brouwerij Liefmans, en vorig jaar nog die van Stella Artois.
10:00Bezoek aan Brouwerij Omer (mét degustatie)
We vliegen er meteen in! Omer? Oeliever! Een rondleiding met degustatie in de brouwerij waar het Bellegems biertje wordt gebrouwen. We ontdekken er de rijke geschiedenis sinds de oprichting in 1892 door familie Vander Ghinste.
12:00Lunch in brouwerij
Na het bezoek aan de brouwerij nuttigen we een broodjeslunch. Keuze uit broodje smos, préparé of kip curry. Voor de vegetariërs is er een alternatieve optie. Nadat we de innerlijke mens versterkt hebben, zetten we onze trip verder naar Gent.
12:45Vertrek naar Gent
We verplaatsen ons naar het historische Gent. De stad met rijke geschiedenis, was eeuwenlang de belangrijkste stad van de Nederlanden voor zijn laken, vlas en katoen. Gent ontstond uit Keltische woonkernen in het gebied van de Schelde en Leie. De Sint-Baafskathedraal, Korenmarkt, Gravensteen en boottochten op de Leie zijn dé toeristische trekpleisters van de stad.
14:00Achter de schermen in Ghelamco Arena
We bezoeken de thuisbasis van KAA Gent, het stamnummer 7 die opgericht werd in 1900. Sedert 1989 spelen de Buffalo’s onafgebroken in de Belgische hoogste klasse. Op 23 mei 2013 speelde Gent hun laatste thuiswedstrijd in het toenmalige Jules Ottenstadion. De Ghelamco Arena is het modernste stadion van België, en heeft een capaciteit voor 20 000 supporters.
16:00Interactieve verkenning van Gent met quizvragen
Nadat de voetballiefhebbers zich hebben kunnen uitleven bij de thuisbasis van KAA Gent, doen we een interactieve verkenning van de stad. Via een uitgestippeld wandelparcours verkennen we de stad op een andere manier. Tijdens de wandeling zullen allerhande quizvragen opgelost worden om onze kennis over Gent te verbreden. Teamwork makes the dreamwork!
18:15Vertrek naar Brugge
Na de interactieve verkenning van Gent keren we huiswaarts en maken onze laatste tussenstop in Brugge voor het avondmaal. Onze magen zullen al volop aan het knorren zijn, daarom gaan we à volonté ribbetjes eten. Voor de vegetariërs of niet ribben eters onder ons is een alternatief voorzien.
18:30KVSOO tombola op bus
Geen KVSOO-daguitstap zonder onze jaarlijkse tombola, onder leiding van ons tombolameisje Tahnee. Lang zullen we niet op onze honger moeten zitten! Altijd prijs, of toch bijna! Ambiance verzekerd richting het Brugse.
19:30Avondmaal in Bones Brugge: all you can eat!
Voor de ribbetjes à volonté komen we terecht in Bones. Dit restaurant is gespecialiseerd in ribbetjes en ligt vlakbij de Grote Markt. We smullen van gekruide of zoete ribbetjes. Een alternatieve optie is de salade met geitekaas.
22:00Aankomst in Oostende
Oost, west, thuis best. Na een geslaagde dag komen we tegen 22u terug in onze vertrouwelijke Koningin der Badsteden terecht.

Inschrijven

Leden van de vriendenkring + partner of één van de ouders betalen 45 euro per persoon. Niet-leden en andere vergezellende familieleden: 70 euro per persoon. Het inschrijvingsgeld kan gestort worden op ons rekeningnummer: BE52 7512 0717 9209 met mededeling “DAGUITSTAP 2023 – NAAM + AANTAL PERSONEN”.

Gelieve uw keuze voor de maaltijden hieronder door te geven.
OPGELET: 1 formulier per persoon

  Voornaam *

  Familienaam *

  Naam contactpersoon *

  E-mail contactpersoon *

  Keuze Lunch

  broodje smosbroodje kip currybroodje préparé

  Keuze Diner

  ribbetjes zoetribbetjes gekruidsalade met geitenkaas

  Opmerkingen


  Privacy
  Ik weet dat de KVSOO deze gegevens enkel verwerkt voor de goede organisatie van deze activiteit.


  Ik weet dat er op deze activiteit sfeerfoto's gemaakt zullen worden.

  Bekijk ons privacybeleid

  (1425 keer bekeken)

  Share