Babyboom in KVSOO

De afgelopen maand was er een babyboom (3) binnen de KVSOO.

Eerst werd Arnaud CORDIER geboren. Arnaud is het 3de kindje van Arjen Cordier en Louisa Desmet en een nieuwe speelkameraad voor Arthur en Aline. Arnaud werd geboren op 20 januari 2024 om 21.49 uur, hij woog 2770 gram en hij was 46,50 cm groot. Proficiat! Met deze gezinsuitbreiding nam Arjen helaas ook afscheid als actief scheidsrechter in 2de provinciale. Proficiat Arjen met je knappe loopbaan als scheidsrechter en we zien je zeker nog eens terug in Bistro Van Gogh of op een evenement.

Op 7 februari 2024 werd Charlie VANDENBERGHE geboren. Dat melden ons Melissa Vandenberghe en trotse opi Wim Demey. Charlie was bij de geboorte 42 cm groot en woog 1,940 kg. Proficiat mama Melissa en opi Wim.

Tot slot kregen we deze week ook het fantastische nieuws dat Cyriel DEBEUCKELAERE geboren werd. Cyriel is het tweede kindje van onze secretaris Kevin DEBEUCKELAERE en Lien Devriendt. Hij zal ook altijd het kleine broertje zijn van Niene. Cyriel werd geboren op 25 februari 2024 om 6u02. Hij woog 3470 gram en was 50,5 centimeter groot.

Proficiat Arjen, Wim, Melissa en Kevin!

(397 keer bekeken)

Share