Even voorstellen: Brent Staessens

Op maandag 8 april 2024 hebben we 1A scheidsrechter Brent Staessens (27) op bezoek bij de KVSOO. Brent floot op 14 december 2001 zijn eerste wedstrijd in 1A met Cercle Brugge vs FC Seraing. Sindsdien is Brent aan het timmeren aan zijn carrière in de hoogste afdeling.

Brent is naast scheidsrechter ook boekhouder. Hij is ook een actief bestuurslid van de vriendenkring WASO met scheidsrechters uit het Oost-Vlaamse Waasland.

Brent neemt ons mee in een overview van zijn carrière, hij komt met tips & tricks voor jong en oud. We vernemen hoe hij het voorrecht had om verschillende jaren van op de eerste rij mee te kunnen luisteren met heel wat wedstrijden in 1A en we vernemen hoe het is om samen te leven met twee topscheidsrechters onder één dak.

Kortom, een avond om niet te missen!

(143 keer bekeken)

Share