Word scheidsrechter!

De volgende cursus gaat door in september 2020 

U kan de cursus volgen op vrijdagavond of zaterdagvoormiddag.
Les 1: vrijdag 11 of zaterdag 12 september 2020
Les 2: vrijdag 18 of zaterdag 19 september 2020
Les 3: vrijdag 25 september of zaterdag 26 september 2020
Les 4: vrijdag 2 oktober of zaterdag 3 oktober 2020

Locaties : Brugge (vrijdag) – Veurne (zaterdag) – Tielt/Roeselare (zaterdag) – Menen (vrijdag).

Je kan kiezen op welke locatie je de cursus volgt. Voor de Oostendse kandidaten volg je de cursus ( bij voorkeur) in Brugge (vrijdag) of Veurne (zaterdag) .

Wat zijn de voorwaarden om scheidsrechter te worden?

Je bent een jongen/meisje of man/vrouw van minimum 15 jaar, je volgt een gratis lessenreeks begin september of januari en je slaagt voor een theoretisch en mondeling examen.

Wat zijn de voordelen van de arbitrage?

Je krijgt een vergoeding per gefloten wedstrijd, inclusief verplaatsingskosten.

Je wordt lid van een leuke vriendenkring met veel jonge mensen, maar ook de ervaring is er aanwezig die nodig is om een topref te worden. Oostende heeft scheidsrechters in zo goed als alle reeksen van België: bij de jeugd en reserven en de eerste ploegen tot in de hoogste regionen in Nationale, we hebben zelfs een international in ons midden. De KVSOO organiseert het jaar door tal van activiteiten, organiseert maandelijks een vergadering met boeiende gastsprekers en organiseert wekelijkse trainingen. Zelfs een vriendschappelijke voetbalwedstrijd wordt een paar keer tijdens het jaar georganiseerd. Dan nemen we het op tegen de andere vriendenkringen van West-Vlaanderen! Neem zeker nog even te tijd om onze website te bekijken. Bijvoorbeeld op onze agendapagina om een idee te krijgen van onze activiteiten die nu alweer vastgelegd zijn. Onze vriendenkring is een hechte vriendengroep, maar je leert ook zeer veel nieuwe mensen kennen in de provincie en daarbuiten! We staan steeds voor jou klaar!

Je komt op plekjes in de voetbalwereld, waar je anders nooit terecht zou komen!

Je kan met je scheidsrechterskaart, gratis andere wedstrijden bijwonen in heel het land. Bijvoorbeeld de topper Club Brugge – RSC Anderlecht in de Jupiler Pro League, of een kwalificatiewedstrijd van de Rode Duivels? Uiteraard ook in de lagere reeksen.

Je krijgt een mooie korting op de kledij van het sport-en vrijetijdsmerk Patrick, momenteel de kledijsponsor van de scheidsrechters.

Ben je zelf nog speler? Dat is geen enkel probleem! Je kan voetballen en arbitreren perfect combineren. Lees dit niet verkeerd! Je hoeft helemaal niet gevoetbald te hebben om een goeie scheidsrechter te kunnen worden! Het bewijs daarvan vind je al in onze vriendenkring!

Share

Locatie

De cursus voor kandidaten uit regio Oostende gaat (bij voorkeur) door in Brugge (vrijdag) of Veurne (zaterdag). In de mate van het mogelijke voorzien we vervoer vanaf Oostende op de cursusdagen.

Kom je uit een andere regio? Geen probleem, de cursus wordt ook georganiseerd bij andere vriendenkringen in West-Vlaanderen. Je kan je via de bovenstaande link inschrijven. Dan kom je terecht bij de juiste vriendenkring.

Meer informatie nodig?

 

 

Contacteer ons

E-mailadres
contact@kvsoo.be

Stamboeknummer
KBVB 6505

Rekeningnummer
BE52 7512 0717 9209 (AXA Bank)

Lokaal
Bistro Van Gogh - Torhoutsesteenweg 601 - Oostende

Uw naam *

Uw email *

Uw bericht *