KVSOO steunt #refereesforlife

De Belgische scheidsrechters slaan de handen in elkaar voor een solidariteitsactie tijdens de kerstperiode. Uiteraard ondersteunen we deze actie ook met de Oostendse vriendenkring!

Niet elke kind of jongere heeft het geluk om op te groeien zonder zorgen. Opgroeien in de breedste zin van het woord. Opgroeien in een veilige plek, thuis, op school, in hun vrije tijd en online. Opgroeien zonder armoede en met voldoende ontwikkelingskansen om te blijven groeien zonder zorgen.

Daarvoor willen de Belgische scheidsrechters ook hun steentje bijdragen. Ze hebben twee goede doelen uitgekozen die volop inzetten op deze waarden. De Warmste Week ondersteunt dit jaar 287 projecten die werken rond het opgroeien zonder zorgen. Viva For Life helpt bij de financiering van talrijke projecten ten gunste van verenigingen die jonge kinderen en gezinnen ondersteunen die onder de armoedegrens leven.

Hoe kan jij helpen?

  • Koop een vlammetje van De Warmste Week of een pin van Viva For Life en draag deze tijdens het fluiten van je wedstrijd in de maand december.
  • Stort één wedstrijdvergoeding ( of een andere bijdrage) op het rekeningnummer van Referees For Life: BE49 7555 8961 6371  vóór woensdag 20 december 2023 met de vermelding van je naam.
  • Organiseer zelf een actie in de maand december met je scheidsrechtersvereniging of vriendenkring om geld in te zamelen voor Referees For Life.

Samen staan we sterk!

De scheidsrechters uit het profvoetbal geven het goede voorbeeld en zullen de pins en vlammetjes dragen tijdens het kerstvoetbal in de Jupiler Pro League. Maar het zou geweldig zijn moest dit ook op alle andere Belgische velden gebeuren in de maand december. Deel deze actie ook massaal op jullie sociale mediakanalen met de hashtag #refereesforlife .

Vlammen jullie ook mee? Ondernemen jullie ook een actie? Samen staan we sterk!
#refereesforlife #vivaforlife #dewarmsteweek

(1033 keer bekeken)

Share