Even voorstellen: Stefan Van Loock

De voorlaatste ledenvergadering van het seizoen hebben we opnieuw een klepper op bezoek als gastspreker. Stefan Van Loock (1961) is huidig persverantwoordelijke van de Rode Duivels en verdiende vroeger zijn strepen als sportjournalist. 

Hij startte zijn carrière n 1982 bij de toenmalige BRT en kwam al snel op de sportredactie terecht. Eind 1988 stapte hij over naar de nieuwe commerciële televisiezender VTM en hij werd daar de eerste sportjournalist in vaste dienst. Hij presenteerde er de volgende jaren het sportnieuws en was bijna wekelijks te zien in het voetbalprogramma Goal! . Na een lange carrière in de journalistiek ging hij vanaf 2010 werken bij de Belgische Voetbalbond als hoofd communicatie en als woordvoerder van de Rode Duivels. 

Na een korte tussenstap bij Sporting Telenet als voetbalcommentator (2014)  keerde hij in 2017 terug naar de communicatiedienst van de voetbalbond. Als woordvoerder van de Rode Duivelse maakte hij de laatste jaren diverse hoogtepunten mee en stond ook op de eerste rij toen het minder liep. 

Naast zijn professionele job als journalist en woordvoerder is Stefan Van Loock ook de auteur van enkele pareltjes van boeken over voetbal. De passie voor voetbal en voor de geschiedenis van deze mooi sport staan steeds centraal. 

U leest het al, een gastspreker om naar uit te kijken! U komt toch ook? 

(947 keer bekeken)

Share