KVSOO sluit het seizoen af met een daguitstap in Brabant!

Na twee annulaties door corona was het afgelopen zaterdag eindelijk terug tijd voor een daguitstap! De traditionele afsluiter van het voetbalseizoen. Dit jaar trokken we met een volle bus richting Brabant voor een mooi gevarieerd aanbod aan activiteiten.

We zijn de dag gestart met een bezoek aan het ‘King Power at Den Dreef Stadion’ van Oud Heverlee Leuven. We kregen een deskundige rondleiding van onze twee gidsen en deden de volledige stadiontour.

Tegen 11u werden we verwacht aan de brouwerij van Stella Artois voor een interactieve rondleiding die werd afgesloten met enkele degustaties, soep en broodjes! De indrukwekkende fabriek en de geschiedenis van de Stella deed het biertje achteraf nog meer smaken.

We gingen terug de bus op naar onze volgende bestemming: het Belgian Football Center in Tubeke. We kregen een inkijk in het nieuwe bondsgebouw, deden een wandeling op het Proximus Basecamp en gingen ook een kijkje nemen in het Martins Red Hotel.

Vanuit Tubeke reden we verder naar centrum Brussel voor een partijtje City Golf. Het was – mede door het Brussel Jazz Festival – gezellig druk op de Grote Markt maar dat belette ons niet om aan de slag te gaan. Tijdens een leuke wandeling met enkele boeiende weetjes hielden we zes keer halt voor een partijtje golf.

Tegen 20u begonnen alle magen te knorren, het ideale moment om naar onze laatste stop van deze dag te gaan. Het restaurant ‘La Rose Blanche’ op de grote markt. We kregen de mezzanine voor ons alleen en smulden van velout├ę, kaaskroketten, konijn, Marolse balletjes en chocolademousse.

Na het eten trokken we naar de bus en gaven we het woord aan ons tombolameisje Tahnee. Doorspekt met enkele ‘vulle kluchten’ praatte ze de altijd-prijs-tombola ( met dank aan CFinance Bredene) vlekkeloos aaneen.

Tegen middernacht waren we terug aan onze vertrouwde Bistro Van Gogh. We mogen terugblikken op een fantastische dag!

Foto’s van onze daguitstap kan je bekijken in het foto album op onze website.

(1311 keer bekeken)

Share