Overlijden Maurits Blomme

Met droefheid hebben we het overlijden vernomen van Maurits Blomme. Maurits overleed afgelopen vrijdag 8 juli 2022 op 93-jarige leeftijd. We wensen zijn familie en vrienden veel sterkte toe bij het overlijden van deze ‘straffe’ meneer.

Ere-voorzitter – Danny Roose – vat het mooi samen in onderstaande woorden:

De vriendenkring neemt kennis van het overlijden van de heer Maurits Blomme. Maurits was erelid van de KBVB, jarenlang lid van onze vriendenkring en grote bezieler van de vriendenkring van Gistel. Ik ken hem van 1971 want hij gaf de cursus kandidaat-scheidsrechter in Oostende, cursus waaraan  ik deelnam.

Maurits was als de vader van zovele scheidsrechters in onze provincie. Meer dan wie ook heeft hij scheidsrechters helpen maken en kneden. De cursus beloften was echt zijn ding. Hij was er jaren de bezieler van. Hij gaf alles aan de arbitrage en iedereen prees hem om zijn kennis, zijn vriendelijkheid en zijn eerlijkheid.


Allen die hem gekend hebben, behouden zeker een goede herinnering aan Maurits. Hij verdient alle lof die hem zal toebedeeld worden. Bedankt Maurits voor het vele werk, de vele uren van trouwe vriendschap en uw bekommernis voor de arbitrage. 

Danny Roose
Ere-Voorzitter KVSOO

Het digitale rouwregister tekenen en het bekijken van het overlijdensbericht kan via deze link.

(1535 keer bekeken)

Share