KVSOO naar de tv-opname van het duivelse magazine Diabo

Op donderdag 3 juli 2014 trok KVSOO met een delegatie naar de VRT gebouwen aan de Reyerslaan in Brussel om er een opname van het duivelse programma DIABO bij te wonen. Tegen 18u vertrokken we aan ons lokaal – Bistro Van Gogh – zodat we anderhalf uur later aankwamen aan de VRT.
We kregen onze instructies voor tijdens de opnames en namen plaats in de studio. Presentator Karl Vannieuwkerke stelde ons zijn studiogasten voor: Franky Van der Elst, Hugo Camps, Jan Mulder en Dennis Odoi.

Een klein uur later was de show afgelopen, waarna we nog iets dronken in de tuinen van de VRT.
Het werd alweer een leuke avond met onze KVSOO. Zo leuk dat zelf enkele autobanden spontaan begonnen te lossen…

diabo

Alle andere foto’s vind je terug op onze fotopagina!

(2702 keer bekeken)

Share