Oostendse beloften trekken naar het Belgian Football Center in Tubeke voor een stagedag!

Zaterdag 19 maart 2022 stond al enkele maanden rood omcirkeld in de agenda’s van Jasper Vitse, Martijn De Langhe & Victor Ceulemans. Samen met een 80-tal andere beloften van over heel Vlaanderen trokken ze naar het Belgian Football Center in Tubeke voor een stagedag vol fysieke- en technische sessies.

In de voormiddag stond het werk op het veld op het programma. Onze 3 youngsters slaagden met glans voor alle fysieke testen die ze moesten ondergaan. Na een lekker middagmaal in de nieuwe skybox ( restaurant van het nieuwe bondsgebouw ) volgden nog diverse technische sessies.

Een onvergetelijke dag die smaakt naar meer… Toen de stagedag om 17u gedaan was liepen ze nog onze voorzitter Jan Boterberg tegen het lijf die later die avond VAR was in de wedstrijd Seraing – Oud Heverlee Leuven.

Hard blijven werken toppers en dan gaan jullie nog veel naar Tubeke mogen komen.

(1271 keer bekeken)

Share