Even voorstellen: Dirk Gilon

Op maandag 4 april 2022 verwelkomen we Dirk Gilon als gastspreker in Bistro Van Gogh.  Een absoluut monument in de Belgische scheidsrechterswereld. Gebeten door arbitrage en al vele jaren op het allerhoogste niveau in België. Recordhouder wat het aantal matchen in 1A betreft en een enthousiaste spraakwaterval eens hij aan het woord is. 

Zijn carrière startte Dirk in oktober 1989. Als ref stootte hij door tot in 3e klasse waarna hij de omschakeling maakte naar de lijn en verder opklom. Zijn debuut op het hoogste niveau als assistent-scheidsrechter maakte Dirk in 2005, en daar vertoeft hij nog steeds tot op de dag van vandaag. Van 2007 tot en met 2015 was hij tevens drager van een FIFA badge, wat hem uiteindelijk 40 Internationale opdrachten opleverde.  

Al 17 jaar actief op het hoogste niveau, il faut le faire! En ondanks alle verstrengde eisen qua lichaamssamenstelling en gewicht blijft Dirk gepassioneerd deze opofferingen maken voor zijn favoriete hobby. 

Tijdens een boeiende uiteenzetting neemt Dirk ons mee in zijn rijk gevulde carrière in binnen- en buitenland.  We kijken er naar uit! Zorg dat je erbij bent…  

(1735 keer bekeken)

Share