Refereating 2022 (Inschrijven niet meer mogelijk)

Na de geannuleerde edities van 2020 en 2021 gaan we dit jaar opnieuw gezellig tafelen.
Dit jaar doen we dat op vrijdag 25 maart 2022 in de Harbour’s Kitchen Vicogne Hoeve in Bredene. Samen met Kim & Jordy van Harbour’s Kitchen hebben we een lekker keuzemenu samengesteld.

De coronaregels van de horeca zullen op dat moment bepalen in welk format we dat zullen doen. Meteen aanschuiven aan tafel of een rechtstaand aperitief.

Leden en partner/kind betalen €35 per persoon.
Niet- leden betalen €50 per persoon.

Op het menu

19.00u Ontvangst met een glaasje cava met wachtbordje


Torentje van zalmtartaar, groene kruidencake, zure room, radijsjes & haringkaviaar.
of
Carpaccio van rund met rucola, Parmezaanse kaasschilfers en balsamicoparels.


Noordzeevis van de dag met kreeftenjus, geglaceerde seizoensgroenten en aardappelpuree.
of
Gestoofde varkenswangetjes met witloof & appeltjes, een sausje van Carolus en veenbessen met aardappelkroketjes.


Witte dame met opgeklopte room en chocoladesaus + koffie/thee.
of
Dessertbordje volgens creatie van de chef + koffie/thee.

Dranken ( behalve cava bij het aperitief en koffie/thee bij dessert ) zijn niet inbegrepen en worden afzonderlijk gerekend.

Meer informatie over Harbour’s Kitchen kan je vinden op hun website.

(1021 keer bekeken)

Share