Ostend Night Run

Op 18 september om 20u staat de Ostend Night Run op het programma. Het parcours loopt dwars door het centrum van Oostende. De KVSOO wil dan ook een delegatie sportievelingen erop afsturen om onze vriendenkring te vertegenwoordigen. Graag hadden we mee gedaan met de team challenge.

We doen mee aan de team challenge en dromen ervan om per afstand (7, 14 en 21 km) telkens één KVSOO team in te schrijven. Een team bestaat uit 3 lopers. Zin om deel uit te maken van het KVSOO team. Inschrijven kan tot 15 september door een mail te sturen naar yenley@kvsoo.be

Parcours

De start en de aankomst liggen op de zeedijk ter hoogte van het Kursaal Oostende (Westhelling).
Het parcours is 7 km lang en wordt, naargelang de gekozen afstand, één, twee of drie keer gelopen.

Opgelet! Deelnemen kan enkel met een Covid Safe Ticket!

(1245 keer bekeken)

Share