Oostendse scheidsrechters slagen met glans voor fysieke- en theoretische testen!

De zomerstage voor het betaald voetbal op het Belgian Football Center in Tubeke werd een voltreffer voor onze Oostendse scheidsrechters.

Van woensdag 15 juli tot vrijdag 17 juli 2020 verzamelden alle troepen van het betaalde voetbal in Tubeke voor hun jaarlijkse zomerstage. Naast de verplichte COVID-19 test, stonden ook nog heel wat andere zaken op het programma.

De gewicht- en vetmeting leverde al knappe resultaten op voor onze Oostendse equipe. Het zwaartepunt lag echter op donderdag met de fysieke- en theoretische testen. Onze voorzitter Jan Boterberg beet de spits af om 8.30 u. Nadien volgden de assistent-scheidsrechters. Zowel Kevin Monteny, Nick Senecaut, Tom Vanpoucke als Kevin Dhondt kenden geen problemen met deze tests. In de namiddag stond de theoretische test op het programma en ook dit bleek voor niemand een probleem te zijn.

Een positief rapport voor alle Oostendse scheidsrechters. Onze ondervoorzitter Kevin Debeuckelaere en assistent-scheidsrechter Brecht Devriese kwamen wel nog niet in actie door een blessure. Hopelijk zijn ze terug volledig fit voor het volgende testmoment eind augustus.

Dikke proficiat aan ons Oostends team!

(1805 keer bekeken)

Share