Overlijden Ghislain Vernieuwe

Tot onze grote spijt hebben we het overlijden vernomen van de heer Ghislain Vernieuwe, een grote naam in onze vriendenkring.

Ghislain was volgens mij meer dan 20 jaar secretaris. Alles gebeurde toen nog volgens de statuten. De voorzitter, secretaris, penningmeester en hulp-penningmeester werden om beurt voor 2 jaar verkozen.

Hij was leraar aan de Albertschool in Oostende en bracht het tot directeur in een school in Mariakerke, waarvan de naam mij nu ontsnapt. Hij arbitreerde tot in 1e provinciale en werd later opgenomen in de provinciale commissie waar hij met een Kortrijkse collega de cursus 5 (beloften) begeleidde. Naast een uitstekende secretaris (eigenlijk destijds de feitelijke leider van de vriendenkring) was hij ook een zeer hartelijk mens.

De uitvaartplechtigheid vindt plaats in het uitvaartcentrum in de stuiverstraat in Oostende en wordt geleid door de firma Marote .

Het overlijdensbericht vind je via de link hieronder. Voor bijkomende informatie, contacteer ons gerust via het formulier onderaan deze website.

De KVSOO wenst de familie en vrienden van Ghislain veel sterkte toe.

Overlijdensbericht Ghislain Vernieuwe

Bericht via Danny Roose

Gratis foto via Pixabay

(3113 keer bekeken)

Share