Finaledag op 5 mei in Eernegem

Op zaterdag 5 mei gaat zoals elk jaar de finaledag door. De finaledag is een tornooi waar alle (9) vriendenkringen uit West-Vlaanderen aan deelnemen, en strijden om de Wisselbeker Fernand D’Hondt. Dit jaar doen ook 3 Oost-Vlaamse ploegen mee.

Vorig jaar pakte de KVSOO de 7de plaats op de Finaledag in Stasegem.

Dit jaar hopen we uiteraard terug beter te doen.

Wie wil de KVSOO helpen om de strijden voor de eerste plaats? Dit kan zowel als supporter en als speler.

Laat zo snel mogelijk iets weten aan kevin (kevin@kvsoo.be) of je wil deelnemen of supporteren. Laat ook weten (vóór maandag 30 april) als je over de middag mee aanschuift voor een spaghetti “à volonté”. Voor de kostprijs van 10 euro kun je de nodige krachten opdoen om na de middag voor de plaatsing te spelen. Vermeld ook als je eventueel kan rijden heen en terug.

We spreken op 5 mei samen af aan Bistro Van Gogh, omstreeks 8u00 Voor onze sportievelingen trakteren we met een lekker ontbijt. 

Het tornooireglement en speelschema vind je via onderstaande pdf’s:

#forzakvsoo!

(2777 keer bekeken)

Share