Onze 7 nieuwe kandidaten slagen voor het examen!

Welkom aan de 7 nieuwe Oostendse scheidsrechters! De zeven kandidaten zijn op zaterdag 30 september 2017 met glans geslaagd voor hun theoretische examen, onder toeziend oog van opleider Johan Vercruysse en bestuurslid Kevin Debeuckelaere.

Na het examen kregen ze op het veld wat uitleg van Kevin, over signalisatie en plaatsing.

Volgende week gaan ze meteen op pad, in groepjes van 3 volgens het ABC-systeem. Terwijl de ene nieuwe ref zijn eerste wedstrijd fluit kijken de andere twee toe. De aanwezige opleider en peters voorzien de nodige bijsturing en tips & tricks.

Nadien gaan ze 3 wedstrijden alleen op pad, vergezeld met hun peter.

Succes met dit nieuwe avontuur en heel veel plezier met jullie eerste wedstrijden!

Welkom Keanu, Tony, Majd, Hannes, Lennert, Quiandro & Tyson!

(3087 keer bekeken)

Share