KVSOO behaalt 9de plaats op Quiz Luc Matthys!

Vrijdag 22 september was het weer zover, de jaarlijkse Quiz Luc Matthys werd georganiseerd door de vriendenkring van Tielt. Dit ging door in Club 77 te Schuiferskapelle, een dorpje vlakbij Tielt. Er waren 12 ploegen aanwezig van telkens 4 spelers.

Onze vriendenkring werd vertegenwoordigd door Ashly Braeckevelt, Joris Dom, Gino Vyvey en Joachim Huyghebaert.

De vriendenkring van Kortrijk was uiteindelijk de sterkste na een ex aequo met Tielt 2, maar de ronde van de kennis over de voetbalreglementen was doorslaggevend. Het podium werd vervolledigd door Westkust 1.  De KVSOO behaalde een verdienstelijke 9de plaats.

Nadien werd er nog verbroederd tussen de KVSOO en de Tieltse vriendenkring in een café in de buurt.

Hopelijk kunnen we volgend jaar nog beter doen en liefst nog een extra ploeg inschrijven om onze kansen nog te vergroten.

#forzakvsoo #toptien

(2577 keer bekeken)

Share