Laatste vergadering: wie viel in de prijzen?

Het seizoen zit er nog niet op, enkele belangrijke eindrondematchen staan nog voor de deur, en uiteraard staan onze laatste training en de Finaledag nog op het programma! Wat betreft de ledenvergaderingen hebben we die op maandagavond 8 mei afgesloten. Er vielen heel wat leden in de prijzen.

Winnaar reglementenquiz

Dit jaar mocht bestuurslid Joachim Huyghebaert de eer opstrijken. Hij bewees zich de beste van de maandelijkse reglementenquiz.

Winnaar pronostiek

Gino Vyvey was andermaal de beste in de pronostiek dit seizoen. Hij haalde maarliefst 150 punten. De volledige einduitslag kun je hier bekijken.

De Gouden Klassieker

Tijdens het wielervoorjaar werd een wielerpronostiek gehouden. Elk lid kon zijn ideale team samenstellen. Jan Boterberg sprokkelde de meeste punten bijeen, en wint zo een weekendje Barcelona! (of had hij dat op voorhand al gereserveerd?)

Jan Boterberg

XL Quiz met Quizmaster Steve

De vergadering afsluiten deden we met een XL Quiz, opgesteld door bestuurslid Steve Declercq. In een aantal vragenrondes over film, muziek, puzzels, sport, algemene kennis, …  werd gezocht naar de Slimste Ref van dit seizoen. De voorronde werd in ploegjes van 3 gespeeld. De winnende ploeg “De winnaars mogen naar voor komen”(Ashly Braeckevelt, Joachim Huyghebaert, Bart Zeebroek, en Kim Depickere) maakten onderling uit wie de Slimste Ref was van dit seizoen. Ashly was ditmaal de sterkste in een spannende finale tegen onze voorzitter Bart.

Dank aan Steve voor het opstellen van deze leuke quiz!

Foto’s

Alle foto’s kun je bekijken in onze fotogalerij.

(2969 keer bekeken)

Share