Team Oostende slaagt met glans voor de fysieke- en theoretische testen! 

Op dinsdag 26 juli 2016 trokken onze 4 Oostendse boegbeelden uit het betaalde voetbal naar Leuven voor de jaarlijkse fysieke- en theoretische testen.

Jan Boterberg mocht om 9u de spits afbijten en kende geen problemen met de fysieke testen. Kevin Monteny startte in groep 3 en liep vlot de verwachte testen alsook de nieuwe CODA sprint oefening.  Rond 11u was het dan de beurt aan Nick Senecaut en Brecht Devriese en ook voor hen verliep alles ‘smoothie’.

Na een lekkere maaltijd in studentenrestaurant Alma was er even de gekende ‘scheidsrechtersstress’ voor het theoretische examen van 14u. Gelukkig verliep ook dit zeer goed voor ons vier waardoor we met een gerust gemoed de rest van het programma konden aanhoren. We kregen nog uitleg over het komende seizoen en over de reglementswijzigingen.

Rond 17u trokken we terug richting het prachtige Oostende met een brede glimlach op onze snoet!

We zijn terug klaar om er in te vliegen…

kevin monteny

eerste klassers

(3346 keer bekeken)

Share