Aanpassing wedstrijdblad vriendschappelijke wedstrijden

Bericht VFV:

Ter info.

Wedstrijdbladen voor vriendschappelijke wedstrijden en tornooien

Vanaf heden moeten de clubs n.a.v. vriendschappelijke wedstrijden en tornooien gebruik maken van de te downloaden aanwezigheidslijst. (Download PDF: aanwezigheidslijst vriendschappelijke wedstrijden)

Er mogen dus geen “oude” papieren wedstrijdbladen voor vriendschappelijke wedstrijden en tornooien meer worden gebruikt.

De VFV besliste om (m.b.t. de Vlaamse provincies) de clubs te verplichten een aanwezigheidslijst in te vullen en beschikbaar te houden voor het geval dit door het provinciaal secretariaat of een bevoegde bondsinstantie wordt opgevraagd. De aanwezigheidslijsten moeten dus niet systematisch worden opgestuurd naar het betrokken secretariaat, maar ze moeten wel ter beschikking blijven op de club voor het geval ze worden opgevraagd.

De te volgen procedure:

  • nog enkel deze wedstrijdbladen (met uitsluiting van alle andere papieren wedstrijdbladen) moeten gebruikt worden voor vriendenwedstrijden van alle categorieën: van U6 t/m eerste elftal.
  • deze wedstrijdbladen moeten niet opgestuurd worden naar het P.C. of het Sportcomité, moeten wel (drie jaar?) bewaard worden voor in geval ze opgevraagd worden door de bevoegde instantie.
  • voor tornooien moet maar één blad per deelnemende ploeg ingevuld worden (dus enkel thuisploeg of bezoekende ploeg invullen)

via Nancy Deslypere, Regional manager VFV afdeling West-Vlaanderen

(4713 keer bekeken)

Share
CategorieënVFV