Het jaar afsluiten met een lekkere pasta-avond en de coach van een weireldploegje!

Op maandag 7 december 2015 staat onze laatste ledenvergadering van het huidige kalenderjaar op het programma. De vorige jaren hebben we dit recept reeds beproefd en iedereen was het er toen over eens: dit moeten we blijven doen!

Dus ook dit jaar zullen we afsluiten met een lekkere maaltijd, waarna we geboeid zullen luisteren naar het verhaal van succescoach en ex- Rode Duivel Yves Vanderhaeghe. (Even voorstellen: Yves Vanderhaeghe) Hij komt er vertellen over zijn leven als speler en trainer van een ploeg uit de Jupiler Pro League.

Pasta-avond met gastspreker Yves Vanderhaeghe

Hoe pakken we het aan?

We willen jou en je partner uitnodigen op maandag 7 december 2015 vanaf 19u in ons lokaal Bistro Van Gogh, zodat we tegen 19.30u allemaal aan tafel zitten om te beginnen smullen! Voor de democratische prijs van 10,00 € voor leden met 1 partner/ouder (15 euro voor niet-leden) kan je ‘à volonté’ genieten van heerlijke pasta bolognaise en/of carbonara. In deze prijs zit ook de drank bij de maaltijd inbegrepen.

Rond 20.30u laten we het eten zakken en nemen we plaats in het halfrond om vol aandacht te luisteren naar onze gastspreker Yves Vanderhaeghe. Uiteraard zal er veel ruimte zijn om zelf alle vragen te stellen die op jullie lippen liggen.

De voorbije vergaderingen hadden we steeds een heel mooie bezetting, we hopen U dan ook allen massaal te mogen verwelkomen voor deze gezellige avond.

Kan je ons tegen ten laatste vrijdag 4 december 2015 laten weten of je er kan bij zijn EN met hoeveel personen? Inschrijven kan je hieronder doen!

(Dan kunnen wij dit ook tijdig doorgeven aan Bistro Van Gogh )

Betalen kan je per overschrijving (BE52 7512 0717 9209) of cash ter plaatse.

Inschrijven (1 inschrijving indienen per persoon)

Inschrijven afgelopen

(2594 keer bekeken)

Share