KVSOO levert 13 nieuwe scheidsrechters af!

Na een intense lessenreeks van 6 weken stond op zaterdag 25 oktober 2014 eindelijk het theoretische examen op het programma. Onze 2 lesgevers – Ashly Braeckevelt en Kevin Debeuckelaere – hebben onze cursisten klaargestoomd zodat dit examen enkel nog een formaliteit moest worden. Het was een bont gezelschap in Bistro Van Gogh want we hadden maar liefst 12 kandidaten om het examen af te leggen.

Neem daarbij nog eens de 3 PSC-opleiders – Luc Devis, Gerard Vanhoutte & Johan Vercruysse – en ook onze vele peters, zodat je al snel aan een leuk gezelschap komt. Tegen 10u werd het startschot gegeven en begon iedereen zijn hersenen te pijnigen met de reglementsvragen. Een 20-tal minuutjes later had iedereen ingediend. Terwijl de jury aan het verbeteren was werden de mondelinge examens afgenomen. Al snel bleek dat er hoge punten gescoord werden want vele eindigden op meer dan 90% voor alle onderdelen samen.

Het verlossende nieuws kwam er dan ook kort voor de middag: iedereen was geslaagd. Nog snel samen op de foto en dan vol spanning luisteren naar de peters en naar hun eerste wedstrijd. Hieronder kan je een overzichtje vinden van onze nieuwe leden:

– Richard Doeven ( Peter: Kevin Debeuckelaere )
– Joris Dom ( Peter: Arjen Cordier )
– Johannes Nijs ( Peter: Ashly Braeckevelt )
– Chesney T’Jaeckx ( Peter: Joachim Huyghebaert )
– Vincent Tourlemain ( Peter: Danny Roose )
– Rhandy Delefortrie ( Peter: Marc Deschuytter )
– Bart Desmet ( Peter: Ronny Deman )
– Thibo Desmet ( Peter: Yvan Vanderstuyft )
– Mitch Verleene ( Peter: Jan Boterberg )
– Tom Van Maele ( Peter: Brecht Devriese )
– Jason Van Lierde ( Peter: Benny Beyen )
– Yenley Demaker ( Peter: Dean Praet )
– Steven Van De Maele ( Peter: Thomas Sanders)

nieuwe kandidaten, peters en opleiders

Alle foto’s van het examen kun je bekijken in onze fotogalerij.

We wensen iedereen heel veel succes toe met hun eerste wedstrijden en hopen hen veel te mogen verwelkomen op de trainingen, vergaderingen en activiteiten van onze favoriete vriendenkring. Ook een grote dankuwel aan onze lesgevers: Ashly Braeckevelt & Kevin Debeuckelaere.

Een volgende cursus kandidaat-scheidsrechter zal normaal starten in januari 2015. Interesse? Stuur een mailtje naar contact@kvsoo.be

(4168 keer bekeken)

Share