KVSOO wint overtuigend van Menen

Afgelopen donderdag speelde de KVSOO zijn eerste oefenwedstrijd van het seizoen tegen de vriendenkring van Menen. Vorig seizoen werd het in Menen een gelijkspel, deze keer trok de KVSOO aan het langste eind.

Op het veld van SK Opex Girls Oostende werd het uiteindelijk 4-0 na doelpunten van Dean Praet (2x), Nathan Billiau en Hugo Berg.

Coach Thomas Sanders en afgevaardigde Bart Zeebroek konden rekenen op een 15 koppige selectie: Sebastiaan Gebreurs, Kyran Raes, Jan Boterberg, Neal Vandekerckhove, Benny Beyen, Joachim Huyghebaert, Arjen Cordier, Dean Praet, Kevin Debeuckelaere, Hugo Berg, Nathan Billiau, Thibo Desmet, Vincent Maes, Vincent Tourlemain en Rhandy Delefortrie. Waaronder dus ook enkele kersversie KVSOO – leden!

Het scheidsrechterstrio werd aangevoerd door Ashly Braeckevelt, bijgestaan door Kim Depickere en Yvan Van Der Stuyft.

We wensen nogmaals de vriendenkring van Menen te bedanken voor hun komst en de sportieve wedstrijd. En natuurlijk ook onze toppers Ashly, Kim en Yvan!

kvsoo-menen

De foto’s kun je bekijken op de fotopagina.

(3242 keer bekeken)

Share