Extra promotienieuws! Jan Boterberg naar Tweede Klasse!

jan boterbergHet blijft maar duren, onze vriendenkring had al een record gebroken deze maand met de vele promoties in de Provincie. Afgelopen week werden ook de verschuivingen in Nationale bekendgemaakt.

Jan Boterberg kreeg vorig seizoen zijn kans in Derde Nationale, een kans die hij met beide handen greep. Hij presteerde een volledig seizoen lang op zeer hoog niveau en wordt daarvoor beloond met een promotie naar Tweede Klasse: de Belgacom League!

We wensen Jan zeer veel succes met deze mooie stap in zijn carrière!

 

nathan billiauVerder kregen we nog het goede nieuws dat Nathan Billiau volgend seizoen van start gaat als Kandidaat Hogere! We wensen hem natuurlijk ook zeer veel succes toe, volgend seizoen!

 

 

 

 

(3224 keer bekeken)

Share