Diaken Marc Rommelaere op de fiets voor het goede doel: de uitslag!

Onlangs konden je je pronostiek doorgeven voor de wielerwedstrijd voor Geestelijken in Frankrijk (op 1 mei) waar Marc Rommelaere aan deelnam. Helaas viel niemand van onze vriendenkring in de prijzen.

Marc Rommelaere:
Marc Rommelaere 002Hierbij wil ik alle mensen danken die me gesponsord hebben bij mijn deelname aan het kampioenschap van Frankrijk op 1 mei voor geestelijken.(15ème Championnat de France Cycliste du Clergé) Ook dank aan mijn vrienden die geschenken hebben aangeboden.
Het was een unieke ervaring om met gelijkgezinden in een fijne competitieve sfeer aan sport te doen,zonder doping of andere verboden producten. In het wiel hangen mocht en kon, maar mekaar een duw geven mocht niet. Fair-play werd dan ook hoog in het vaandel gedragen! Er heerste een ongelofelijke positieve sfeer in een geest van echte broederlijkheid.

Volgend jaar wordt het 16° kampioenschap gereden in Chartres.
Op woensdag werd een tijdrit over 15 km gereden. In een tijd van 30’15”, op een vrij golvend terrein, werd ik de 25° op 46 deelnemers.
Op donderdag werd de rit in lijn gereden over een afstand van 65 km. Mijn gereden tijd bedroeg 2u13’17” daarmede werd ik 28° op 46 deelnemers.

Wat bracht de sponsoring op?

  • Sponsorbedrag voor project A “Welzijnsschakel waar armen het woord nemen” Emmaüsparochie : 920€
  • Sponsorbedrag voor project B “Solidariteitsfonds voor voetbalscheidsrechters”:966€
  • Sponsorbedrag project C “Sociale kas Feestcomité Provinciaal Comité voetbal W.Vl” :614€

Op donderdagavond ben ik met een heel goed gevoel huiswaarts gekeerd. Een pracht van een ervaring.

Dankjewel en sportieve groeten,

Diaken Marc Rommelaere Parochie Emmaüs en Proost van het voetbal in W.Vl

(3687 keer bekeken)

Share