Laatste training + etentje

Afgelopen woensdag stond de laatste training op het programma. Een geschikt moment om het seizoen al een beetje af te sluiten…

De vaste trainingsgroep van 14 (!) Oostendse scheidsrechters was weer present voor de laatste training van het seizoen op woensdagavond 8 mei.

Na een goeie opwarming, werden de tactische richtlijnen voor komende zaterdag (voetbaltornooi in Zonnebeke) nog eens doorgenomen. Deze werden meteen in praktijk ingeoefend. Trainer Bart Zeebroek kreeg dus wat huiswerk mee naar huis.

Na de training konden we een aperitiefje nuttigen in de kleedkamer. Maar al snel moesten we vertrekken naar de volgende bestemming. Even verderop bij “Sassy’s”. Een gezellig Italiaans restaurantje in Stene Dorp.

Een zeer geslaagde avond!
De eerstvolgende training staat gepland op woensdagavond 3 juli 2013. Uiteraard spreken we weer af op het strand!

laatste training 2013
Van links naar rechts: Nathan Billiau, Thomas Sanders, Joachim Huyghebaert, Benny Beyen, Kevin Debeuckelaere, Dean Praet, Jan Boterberg, Ashly Braeckevelt, Bart Zeebroek, Birger Janssens, Yvan Van Der Stuyft, Jeroen Bernard, Arjen Cordier en Nick Vanhinsberg.
sassy's

(3934 keer bekeken)

Share