Algemene afgelasting!

Komend weekend wordt er niet gevoetbald. Een overzicht…

Nationale

Het Sportcomité Competities kondigt de volgende afgelastingen aan voor de periode gaande van donderdag 17 tot en met maandag 21/1/2013 :

  1. Jupiler Pro League : algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden van de Beloften en de elitejeugd, alsook van alle vriendschappelijke wedstrijden van deze ploegen. De kampioenschapswedstrijden van de eerste ploegen gaan wel door.
  2. Afdelingen 2 Nat, 3 Nat. en 4 Nat. : algemene afgelasting van ALLE kampioenschapswedstrijden en vriendschappelijke wedstrijden (eerste ploegen, beloften/reserven en jeugd).
  3. Dames Nationale en Beker van België Dames : algemene afgelasting van ALLE kampioenschapswedstrijden, bekerwedstrijden en vriendschappelijke wedstrijden.

Provinciaal West-Vlaanderen

Voor de periode van donderdag 17.01.2013 tot en met donderdag 24.01.2013 heeft het Provinciaal Comité West-Vlaanderen beslist over te gaan tot een algemene afgelasting van :
ALLE kampioenschapswedstrijden en ALLE vriendschappelijke wedstrijden van eerste elftallen, reserven,jeugd, bedrijfsvoetbal en G-voetbal

Vriendschappelijke indoorwedstrijden en tornooien mogen doorgaan.

(2788 keer bekeken)

Share
CategorieënVFV