KVSOO blikt terug en kijkt met een goed gevoel vooruit naar 2013!

Op vrijdag 11 januari 2013 bliezen de Oostendse scheidsrechters verzamelen voor een terugblik op het afgelopen jaar en voor een toast op het nieuwe jaar 2013. Een recordopkomst rond de 40 aanwezigen, lekkere hapjes, heerlijke bubbels en een leuk geschenkje waren de ideale omstandigheden om het nieuwe jaar feestelijk in te zetten. Na de traditionele nieuwjaarswensen van onze voorzitter – Bart Zeebroek – werd het glas geheven op wat komen gaat. De KVSOO is een vereniging die de laatste jaren aan een stevige opmars bezig is met een leuke vriendengroep als belangrijkste exponent.

Na de wensen van onze voorzitter was het tijd voor de onthulling van onze daguitstap op zaterdag 1 juni 2013. We houden onze traditie van binnen- en buitenland aan, want na het bezoek aan onze noorderburen vorig jaar trekken we nu richting Limburg. De daguitstap werd op veel enthousiasme onthaald.

Voor het eerst hadden we ook nog een aangename verrassing in petto voor de aanwezige leden. Iedereen kreeg een sleutelhanger mee met het logo van zijn favoriete vriendenkring. De ideale talisman om aan de voetbalzak te hangen om naar jullie wedstrijden te vertrekken!

De mooie woorden van onze voorzitter maakten vervolgens plaats voor een losse babbel of een aangename discussie onder onze leden van de Oostendse vriendenkring. Het team van Bistro Van Gogh onder leiding van Wim  zorgde voor de culinaire ondersteuning met de nodige natjes en droogjes.

Het werd alweer een fijne avond in Bistro van Gogh! De ideale opener van een hopelijk gezond en gelukkig 2013!

Nieuwjaarsreceptie

Meer foto’s zijn er te vinden op onze fotopagina!

(3017 keer bekeken)

Share