De Oostendse vriendenkring is 4 nieuwe scheidsrechters rijker!

Op zaterdagmorgen 27 oktober 2012 stond het examen kandidaat scheidsrechter op het programma in ons lokaal Bistro Van Gogh.

Sinds begin september werden onze kandidaten theoretisch klaargestoomd voor dit examen door onze verantwoordelijke opleidingen: Ashly Braeckevelt. De kandidaten werden welkom gegeten door PSC afgevaardigde Rony Callewaert, waarna ze de nodige “tips en tricks” kregen om hun examen goed af te leggen! En met succes! Want onze kandidaten slaagden allen “met onderscheiding” voor dit examen. Onze 4 nieuwe scheidsrechters zullen hun eerste wedstrijd fluiten op zaterdag 10 november 2012. De komende periode zal uw favoriete vriendenkring ook aanwenden voor het opleiden van nieuwe peters. Daarom gaan we met twee personen kijken naar de eerste wedstrijden van onze nieuwe scheidsrechters: een ervaren peter en een peter in wording…
Hieronder kan je de eerste aanduidingen lezen van onze nieuwste leden van de KVSOO:

 • Muller Shawn: U13A Un. Zandvoorde – WS Adinkerke om 13.45u
  (Peters: Ashly Braeckevelt & Benny Beyen )
 • Vanhinsberg Nick: B14 VG Oostende – VK Avelgem om 14.30u
  (Peters: Bart Zeebroek & Ronny Deman )
 • Janssens Birger: U13 E. De Haan – Sint Joris om 14.30u
  (Peters: Jan Boterberg & Nathan Billiau )
 • Bernard Jeroen: U13 A Davo Westende – SV Nieuwpoort om 14.30u
  (Peters: Nick Senecaut & Thomas Sanders )

We danken Ashly Braeckevelt voor het opleiden en begeleiden van onze nieuwe scheidsrechters en we danken Rony Callewaert voor de deskundige begeleiding bij het theoretische examen.

Je kunt alle foto’s bekijken op onze fotopagina.

(3628 keer bekeken)

Share