Gezellig samenzijn blijft een avond om te koesteren

Vrijdag 19 oktober 2012 stond al enkele maanden met rode stip in vele agenda’s aangekruist want dan stond ons jaarlijkse herfstetentje op het programma. Traditiegetrouw was onze hoofsponsor ’t Boothuis opnieuw de ideale locatie voor deze gezellige avond.

Het uur van afspraak was 19.30u en volgens de al even grote traditie hadden we opnieuw enkele vroege- en late vogels. De vroege vogels hadden uiteraard het geluk dat ze mochten kiezen uit de beste plaatsen van de 3 ‘KVSOO-tafels’.

Omstreeks 20.00u waren onze 32 vogels geland en kon het glas geheven worden op onze favoriete vriendenkring terwijl onze voorzitter – Bart Zeebroek – iedereen met de gepaste woorden verwelkomde.

De onderwerpen aan de tafels varieerden, maar nooit was de arbitrage ver weg. Tijdens het nippen aan onze lekkere aperitief werden we ook verwend met een wachtbordje met wat lekkers uit de Noordzee.

De avond vorderde en langzaam liep de rechterkant van ’t Boothuis leeg, maar de sfeer aan de andere kant van de zaak bleef opperbest. Nervositeit in de keuken want daar kwam het voorgerecht. Onze leden hadden keuze uit 3 gerechten: salade maison met vis, garnaalkroketjes of rundscarpaccio. Iedereen smulde en de smaakpapillen werden meermaals geprikkeld. Dit ook met het hoofdgerecht: waterzooi van Noordzeevis of een médaillon van ree.

Iedereen had nog een plaatsje vrij voor het afsluitende tasje koffie/koffie vergezeld van een lekkere dessertwaaier. Dit gezellig samenzijn liep hierna langzaam op zijn einde en de conclusie was bij iedereen dezelfde: “Het gezellig samenzijn van de KVSOO blijft een avond om te koesteren!”

Meer foto’s zijn terug te vinden op onze fotopagina

(3018 keer bekeken)

Share