Daguitstap 20 mei 2017

Ook dit jaar trekken we er op het einde van het voetbalseizoen weer op uit met onze favoriete vriendenkring. We zetten onze traditie binnen- / buitenland verder en zoeken het dit jaar dichter bij huis. We starten in Oostende en trekken dan naar de Vlaamse Ardennen. Hieronder kan je het programma vinden.  Concrete informatie om in te schrijven kan je onderaan deze pagina vinden.

8.00u Verzamelen in Hotel Vayomundo op de zeedijk in Oostende voor een heerlijk onbijtbuffet.
9.30u Wandeling op de zeedijk richting de Versluys Arena.
10.00u Rondleiding in de prachtig vernieuwde Versluys Arena, de thuishaven van voetbalclub KV Oostende.  Met deze unieke blik achter de schermen komen we meer te weten over de nieuwe gebouwen en de nieuwe structuur van KV Oostende. Speciaal voor de Oostendse vriendenkring krijgen we ook uitleg over de ontvangst van de scheidsrechters op KV Oostende tijdens een wedstrijd in de Jupiler Pro League.

 

11.00u Vertrek vanuit Oostende naar Oudenaarde.
12.30u Lunch in Brasserie De Flandrien in Oudenaarde.  In deze brasserie in het Centrum Ronde Van Vlaanderen duiken we samen in een wielerbad ( oa. truien, foto’s, bidons, … ) terwijl we genieten van een lekkere lunch, het ‘Bord van Briek’ met een consumptie naar keuze.

14.00u Bezoek aan het belevingsmuseum van de Ronde van Vlaanderen(indien mogelijk krijgen we ook een rondleiding van Freddy Maertens)  In dit interactieve museum kan je aan den lijve ondervinden wat er allemaal gebeurt in de Ronde.

15.30u Fotozoektocht in het prachtige centrum van Oudenaarde. Je wordt in kleine groepen op pad gestuurd op zoek naar ‘het rode wagentje’. Via allerlei leuke opdrachten en raadsels probeer je met je groep de oplossing te zoeken.

17.00u Bezoek brouwerij Liefmans in Oudenaarde langs de oever van de Schelde. Alleen in Oudenaarde vind je de microflora die van Liefmans zo’n uniek bier maakt. Jaren geleden telde de stad wel 20 brouwerijen en het is al eeuwen de aangewezen plaats voor fruitig bier. In deze rondleiding proeven we ook 3 heerlijke bieren van Liefmans.

19u Vertrek vanuit Oudenaarde naar Kluisbergen.
19.30u De bus stopt aan de voet van de Oude Kwaremont, waar we te voet het monument van de hedendaagse Ronde van Vlaanderen beklimmen.
(Opmerking: de voettocht naar boven is niet verplicht. Je kan ook gewoon op de bus blijven zitten tot boven )
20.00u Op de top van de Oude Kwaremont aangekomen stoppen we voor ons avondmaal in restaurant Het Palet.  We genieten van een lekker kom soep, smullen van heerlijke vol-au-vent en we sluiten af met een kop koffie.

22.00u Vertrek vanuit Kluisbergen naar Oostende.

Onderweg verzorgt ons tombolameisje de jaarlijkse bustombola met talrijke prachtige prijzen.

23u Aankomst in Oostende aan hotel Vayomundo.

Kostprijs

 • Leden van de vriendenkring + partner of één van ouders : 55,00€ per persoon.
 • Niet-leden en andere vergezellende familieleden: 75,00 € per persoon

Het inschrijvingsgeld kan gestort worden op ons rekeningnummer: BE52 7512 0717 9209 met mededeling “DAGUITSTAP 2017 – NAAM + AANTAL PERSONEN”.

Inschrijven

  Naam (*)

  Voornaam (*)

  Telefoon (*)

  E-mail (*)

  Aantal personen (*)

  Naam + voornaam extra personen


  Privacy
  Ik weet dat de KVSOO deze gegevens enkel verwerkt voor de goede organisatie van deze activiteit.


  Ik weet dat er op deze activiteit sfeerfoto's gemaakt zullen worden.

  Bekijk ons privacybeleid

  Herbeleef

  Herbeleef de daguitstap van 2016.

  (3685 keer bekeken)

  Share