Communicatiecoach Frederik Imbo komt naar KVSOO!

Op maandag 10 mei 2021 hebben we onze laatste ledenvergadering van dit nieuwe seizoen. Naast de bekendmaking van de winnaars van de quiz en de pronostiek kunnen we jullie ook een niet-te-missen gastspreker voorstellen. Communicatiecoach, acteur en collega scheidsrechter Frederik Imbo neemt ons mee voor een boeiende avond met als centrale thema: communicatie.

Hoe vergroot je de impact van je communicatie als scheidsrechter en als mens? Wat is de impact van lichaamstaal? Ontdek in deze interactieve sessie jouw voorkeursstijl en op welke manier je beter kan inspelen op de communicatiestijl van de ander. 

Frederik Imbo houdt je spiegel voor en geeft je enkele concrete inzichten en tips mee om zelfzeker en positief in het leven te staan. Als oprichter van Imboorling heeft hij ondertussen meer dan 15 jaar ervaring in het stimuleren en begeleiden van mensen. Met als doel hun communicatievaardigheden te vergroten, geeft Frederik presentaties, workshops, trainingen en sessies personal coaching.   Zijn TED-talk ‘How not to take things personally?’ werd al meer dan zes miljoen keer bekeken. Daarnaast is Frederik ook West-Vlaming en sinds drie jaar zelf ook scheidsrechter en is nu 4P

(1545 keer bekeken)

Share