Richard Doeven wordt opleider bij het BA WVL

Met veel trots mogen we melden dat Richard Doeven vanaf het volgende seizoen aangesteld werd als nieuw opleider binnen het bureau arbitrage West-Vlaanderen. Door een tegensputterende knieblessure moest Richard vorig seizoen helaas de voetbalschoenen aan de haak hangen, maar het was niet lang wachten op een nieuwe opportuniteit binnen zijn geliefde scheidsrechterswereld.

Richard bouwde een succesvolle Referee Academy uit bij KSV Oostkamp en zal de opgebouwde knowhow ook verder ontwikkelen als opleider. Hij zal zich vooral toeleggen op de jeugdarbitrage en daar jonge refs bijstaan in hun ontwikkeling.

Daarnaast zal hij ook verantwoordelijke opleider zijn voor de Oostendse vriendenkring binnen het bureau arbitrage West-Vlaanderen.

We wensen Richard veel succes met zijn nieuwe functie. We zijn er zeker van dat je dat met verve en trots zal doen.

(1785 keer bekeken)

Share