Refereating – geslaagde avond op vrijdag 20 oktober

Na onze lekkere en gezellige avond van vorig seizoen gingen we dit jaar opnieuw tafelen in het prachtige Fort Napoleon. Na een lange restauratie van 5 jaar is dit oude militaire bolwerk uit de tijd van Napoleon prachtig gerestaureerd. Het ligt goed verscholen in de duinen van de Oostendse Oosteroever en dankzij het exclusieve kader is het er heerlijk vertoeven.

Om 19u30 werden we ontvangen met een glas Cava en een hapje. Helaas zat het weer niet mee, en konden we niet aperitieven op het mooie zonnenterras.
Maar niet getreurd… Na het woordje van onze voorzitter, met enkele belangrijke primeurs, konden we aanschuiven aan tafel, voor een lekker diner. Als voorgerecht was er de noordzeekrab of Pata Negra. Voor het hoofdgerecht was er de keuze tussen de kabeljauw of kalfslende. Een heerlijke crème brûlée sloot het diner af.
Maar de avond écht afsluiten, gebeurde gezellig aan de bar.

Alle foto’s vind je in onze fotogalerij op http://fotogalerij.kvsoo.be.

(2521 keer bekeken)

Share