KVSOO op de sportmarkt!

Komende zaterdag 24 juni gaat opnieuw de Oostendse Sportmarkt door. Dit jaarlijkse evenement heeft als doen om de Oostendse kinderen warm te maken voor sport! Het evenement gaat door in de Mister V-arena in het Sportpark De Schorre.

Alle sportclubs uit Oostende zijn aanwezig. Ideaal om je kleinste kennis te laten maken met verschillende sporten op één dag. Via een stempelkaart kunnen kinderen ook door opdrachten te vervullen stempels verzamelen.

Ook de KVSOO is aanwezig met een stand. Niet echt met het doel om meteen nieuwe scheidsrechters te rekruteren (de cursus start pas vanaf 15 jaar), maar toch om de kinderen al eens kennis te laten maken met de arbitrage. We voorzien een leuke opdracht mét een leuke attentie voor de deelnemers!

Meer info over de sportmarkt vind je op www.oostende.be en op de Facebookpagina.

Allen daarheen, op zaterdag 24 juni, tussen 14u00 en 17u00, in de Mister V-arena!

Vorig jaar zag onze stand er zo uit:

(2749 keer bekeken)

Share