Berichten VFV

De VFV vraagt onderstaande berichten aan jullie mede te delen.

 • Noteer alvast in jullie agenda:
  Fysieke testen zaterdag 19 augustus 2017 te Tielt.
  De loopproeven zullen doorgaan op gras.
 • De data van de verplichte cursussen en vervolmakingscursussen worden deze week doorgezonden naar de scheidsrechters.
 • Cursus kandidaat-scheidsrechter 2017-2018
  De cursussen zullen terug plaatsvinden op 3 locaties. De cursussen dienen niet meer gelijktijdig te starten. Het Bureau arbitrage zal in één van haar volgende zittingen de locaties en de startdata bepalen. De cursus zal bestaan uit 4 lesdagen (voormiddag). Vooraleer men kan starten aan de cursus zal een interview afgenomen worden.
 • Werkplan 2017-2018: Alle provincies dienen hun voorstellen tot aanpassingen van het werkplan door te sturen gezien het werkplan nu te beknopt is. Het nieuwe werkplan zal voor 5 augustus 2017 doorgezonden worden naar de scheidsrechters.
 • Mogen wij de scheidsrechters eerste elftallen en assistenten die als reserve staan vragen om geen wedstrijden te fluiten als gelegenheidsscheidsrechter. Zo blijft men fit indien men moet optreden als vervangende ref.
 • Scheidsrechters dienen tijdig verlof aan te vragen. Wij stellen nog steeds vast dat vele scheidsrechters geen rekening houden met de 21 dagen die men dient te respecteren.
 • Van veel scheidsrechters krijgen we melding dat ze meer op dezelfde clubs komen dan vroeger. Dit klopt gezien het programma vooral kostenbesparend werkt naar afstanden toe. Dit zal in de toekomst niet wijzigen.

(2653 keer bekeken)

Share
CategorieënVFV