Een nieuw jaar, een vernieuwende start

Afgelopen vrijdag waren onze leden, sponsors en sympathisanten uitgenodigd op onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.

Samen met een glaasje en één van de talrijkje hapjes luisterden we naar de jaarlijkse toespraak van onze voorzitter Bart Zeebroek. Daarna volgde Jan Boterberg met het jaaroverzicht. Niemand van onze leden bleef gespaard, dankzij het knappe opzoekingswerk van onze secretaris.

De afsluiter van de avond was natuurlijk de voorstelling van onze daguitstap. Die gaat dit jaar door op zaterdag 20 mei. Het programma en inschrijvingsformulier vind je binnenkort op deze website.

Elk van onze leden kreeg ook opnieuw een leuk nieuwjaarsgeschenkje. Voortaan zullen ze nooit meer dorst hebben op het trainingsveld.

Maar er was nog meer…

Joachim Huyghebaert en Steve De Clercq versterken het bestuur!

Joachim en Steve gaan “vol goesting” van start binnen het KVSOO bestuur en helpen vanaf nu mee met de dagelijkse werking, organisatie van activeiten, trainingen, … Wil je hen vlot bereiken? Stuur hen een mailtje via steve@kvsoo.be en joachim@kvsoo.be. Je kan dit ook nakijken op onze bestuurspagina. We wensen hen alvast veel succes toe!

Steve De Clercq Joachim Huyghebaert

Nieuwe website!!!

Een nieuw jaar, een nieuwe website. Zoals je kon de afgelopen weken kon ervaren was de website even online, dit om een aantal problemen op te lossen. De website werd in een gloednieuw kleedje gestoken en kreeg een aantal updates. Neem gerust even een kijkje. Je feedback vernemen we graag via webmaster@kvsoo.be

De website zal de komende weken nog wat updates krijgen, om jullie nog beter van dienst te zijn!

De foto’s van de nieuwjaarsreceptie kun je hieronder bekijken.

(3079 keer bekeken)

Share