KVSOO woonde opnames Extra time bij

De KVSOO trok op maandagavond 29 februari opnieuw naar de opnames van Extra time. Dit keer vertrokken we om19u aan Bistro Van Gogh richting Brussel. Want daar zijn de nieuwe opnamestudio’s voor Extra time gelegen. 19 enthousiaste KVSOO-ers maakten er een aangename trip van.

Rond 20.45u kwamen we aan bij de VRT gebouwen na een filevrije autorit.

Effectief om 21.15u startte de tv opname in het gloednieuwe decors.
De studiogasten waren paars getint: Frank Raes ontving Filip Joos, Jan Mulder, Marc Degryse en Olivier Deschacht. Ze analyseerden aan tafel de afgelopen speeldag uit de Jupiler Pro League waarin twee topwedstrijden werden gespeeld: Racing Genk – Club Brugge en Anderlecht – Standard. Er werd niet veel over arbitrage gesproken.

Een uurtje later was alles afgelopen. Het moment om nog wat foto’s te nemen. De avond werd afgesloten met een laatste drankje alvorens weer huiswaarts te trekken. Een mooie afsluiter van een leuk bezoek aan Extra Time.

Klik op de foto hieronder om de foto’s te bekijken in onze fotogalerij!

extra time 2016

(2730 keer bekeken)

Share