Fanatico ref-side

play sportsTijdens een voetbalwedstrijd zijn de supporters – vaak oorverdovend – aanwezig: beide ploegen worden doorgaans aangevuurd door enthousiaste fans. De ploeg die daarbij wel eens vergeten wordt is de die van de scheidsrechters.

En wat zou het voetbal zijn zonder scheidsrechters? Laat ons eerlijk zijn: zonder scheidsrechters, geen voetbal.
Daarom zullen wij, van Fanatico en Play Sports, op zaterdag 27/2 tijdens de wedstrijd van KV Mechelen tegen KV Kortrijk een waar supportersvak voor scheidsrechters organiseren: de REF-side! We draaien hier een reportage van die ook te zien zal zijn op Fanatico!

Pascal Braeckman is ambassadeur van dit project en heeft volgend filmpje gemaakt om ervoor te zorgen dat er veel volk aanwezig zal zijn voor de scheidsrechter: ga kijken op www.playsports.be/fanatico

Vind je ook dat de scheidsrechter een hart onder de riem verdient? Heb je zin om samen met 300 anderen een ludieke actie neer te zetten, ter ondersteuning van het scheidsrechterlijke kwartet?

Kom dan op zaterdag 27/2 gratis naar de wedstrijd KV Mechelen – KV Kortrijk en schrijf je in via www.playsports.be/fanatico!

We voorzien T-shirts, een tifo, sjaals en al het materiaal om hier een bruisend vak van te maken. Met jouw aanwezigheid is dit feest compleet!

Tot dan!

(een initiatief van Steven De Beukeleer)

(2794 keer bekeken)

Share