De KVSOO loopt de Warmathon!

De laatste jaren organiseert Studio Brussel voor Music For Life de Warmste Week. Dit is de week voor Kerst, waarin door iedereen acties kunnen worden opgezet voor talloze goede doelen. Dit jaar is de Warmathon, een loop-evenement in de vijf provinciehoofdsteden een actie van Studio Brussel zelf. De KVSOO wil graag z’n steentje bijdragen en meelopen met de Warmathon in Brugge op maandag 21 december om 18u (je kan lopen van 14u tot 19u). De meter van het evenement is niemand minder dan Maaike Cafmeyer.

Parcours

In Park Koude Keuken te Brugge is een parcours uitgetekend van ongeveer 2.5km. Je loopt op eigen tempo zoveel toeren als je wil. De stad die het meeste rondjes loopt, mag zich De Warmste Stad van Vlaanderen noemen en krijgt 25.000 euro extra, met steun van Hello Bank!

Kostprijs

Meedoen kost je 12 euro, die je moet betalen bij je inschrijving. Daarvan gaat 10 euro naar de verschillende goede doelen. 2 euro is voor je verzekering. Die 2 euro betaalt de KVSOO terug aan de deelnemende leden.

Praktisch

We voorzien om 18u in groep te starten. Afspraak dus om 18u in Brugge (Park Koude Keuken) of om 17u aan Bistro Van Gogh om samen te vertrekken. Tot 19u kunnen er rondjes gelopen worden.

Alle info en inschrijven

http://dewarmsteweek.stubru.be/artikels/loop-mee-met-de-warmathon

Laat zeker ook weten via contact@kvsoo.be of onze Facebookgroep of je je hebt ingeschreven.

(2875 keer bekeken)

Share