Refer-Eating in Charles Lindbergh op 23 oktober

Net zoals de voorgaande jaren doet uw favoriete vriendenkring ook dit jaar weer zijn best om seizoensgebonden activiteiten te organiseren voor zijn leden. Onze eerste afspraak ligt traditiegetrouw al behoorlijk vroeg in het seizoen. Omdat verandering van spijs doet eten, zoeken we opnieuw andere oorden op voor onze Refer-Eating.

charles lindbergh

Op vrijdag 23 oktober 2015 gaan we om 19u tafelen in restaurant Charles Lindbergh in Oostende. Dit gezellige restaurant bestaat sinds oktober 2008 en is ondertussen een gevestigde waarde in Oostende en omstreken. Één van de grote troeven van de Charles Lindbergh is het grote zonneterras met uitzicht op de landingsbaan van de luchthaven van Oostende.

U krijgt opnieuw de vrije keuze tussen een aantal gerechten. Dit alles voor de democratische prijs van 35,00 € voor de leden en hun partners, 40,00 € voor niet-leden. Partners, vrienden en kennissen zijn dus uiteraard ook welkom voor deze aangename KVSOO-avond. Inschrijven kan hieronder tot en met de ledenvergadering van maandag 5 oktober 2015. Uw inschrijving is pas definitief na betaling op volgend rekeningnummer: BE52 7512 0717 9209 (AXA Bank).

Belangrijk: vergeet ook geen verlof te vragen bij het Referee Department voor deze avond.

Op het menu

Feestelijke receptie met bubbels, fruitsap, tabbieren en drie fijne hapjes

*****

Garnaalkroketjes met gefrituurde peterselie
OF
Rundscarpaccio met olijfolie

*****

Filet Charles met saus naar keuze (champignon, peper of béarnaise) en frietjes
OF
Vis van de dag volgens de aanvoer van de vismijn met Pomme Duchesse aardappelen

*****

Dessert van de chef met koffie

Wijnen, waters en tapbieren zijn inbegrepen in de prijs tot aan de koffie

Inschrijven

1 inschrijving per eter.

  Voornaam *

  Familienaam *

  Naam contactpersoon *

  E-mail contactpersoon *

  Pastakeuze*

  Pasta BolognaisePasta Carbonara

  Opmerkingen


  Privacy
  Ik weet dat de KVSOO deze gegevens enkel verwerkt voor de goede organisatie van deze activiteit.


  Ik weet dat er op deze activiteit sfeerfoto's gemaakt zullen worden.

  Bekijk ons privacybeleid

  (2798 keer bekeken)

  Share