Fysieke testen 2015-2016

Zie onderaan voor de concrete tijden (pdf)

Aan onze scheidsrechters: neem alvast nota van onderstaande belangrijke bericht van het Departement Arbitrage VFV.

Betreft: voorbereiding seizoen 15-16

Om iedereen de kans te geven zijn vakantie optimaal te plannen berichten we reeds betreffende de data voor de fysieke tests, het theoretisch examen en de instructies voor volgend seizoen (2015-2016). De drie facetten vormen samen één geheel. De organisatie verschilt enigszins t.ov. de voorbije jaren. Vanaf seizoen 15-16 wordt een splitsing gemaakt tussen Betaald voetbal (1ste en 2de nationale) en Amateur voetbal. Tevens worden over de provinciegrenzen heen de handen in mekaar geslagen. Concreet worden alle Nederlandstalige scheidsrechters én assistent-scheidsrechters actief in het amateur voetbal van 3de nationale tot 4de provinciale samen uitgenodigd.

Er zijn 2 test data voorzien: namelijk op 22 augustus 2015 te Gent (Blaarmeersen) en op 29 augustus 2015 te Tongerlo (Sporta Centrum).
Iedere scheidsrechter / assistent-scheidsrechter heeft de vrije keuze tussen beide data. Met dien verstande dat:

  • Wanneer u als West-Vlaamse scheidsrechter niet in Gent de testen aflegt en bijgevolg in Tongerlo de testen aflegt, u dit vóór 15 april 2015 meldt via mail aan nancy.deslypere@voetbalfederatievlaanderen.be.
  • De verplaatsingskost voor de voor u dichtste verplaatsing zal vergoed worden.

De herkansingen zullen doorgaan in de 2de helft van oktober: 17 oktober te Gent en 24 oktober te Tongerlo.

De modaliteiten van de tests en de concrete timing:

fysieke testen 2015-2016 (pdf)

(3778 keer bekeken)

Share
CategorieënVFV