De winnaars zijn bekend…

Op de laatste ledenvergadering van het seizoen op 11 mei, werden traditioneel de winnaars van de maandelijkse quiz en pronostiek bekend gemaakt. Tijdens de vergadering werd er nog een laatste “XL-Quiz” georganiseerd. Daarin werd bepaald wie de allerslimste ref van de KVSOO is. Die mag deze titel een jaar lang dragen.

Het quizteam “Team Leffe” met Arjen Cordier, Marc Deschuytter en Benny Beyen werden de slimste quizploeg op onze XL-Quiz. Onderling moesten ze bepalen wie de allerslimste was. Daarin haalde Benny Beyen het na een spannende strijd. Benny is dus een jaar lang “De slimste ref van de KVSOO”! Proficiat.

De maandelijkse quiz (4x) werd gedomineerd door Mario Carette, gevolgd door Arjen Cordier en Thomas Sanders. Het was dit jaar uitzonderlijk spanned.

  1. Mario Carette: 36.5
  2. Arjen Cordier: 36
  3. Thomas Sanders: 36

In de maandelijkse pronostiek (8x) ten slotte, bleek Ronny Deman dit seizoen de sterkste. Hij haalde het vrij comfortabel van Brecht Devriese en Neal Vandekerckhove.

  1. Ronny Deman: 130
  2. Brecht Devriese: 116
  3. Neal Vandekerkchove: 115

De volledig eindstand van de pronostiek kun je hier bekijken.

Aan alle winnaars: proficiat! Aan alle verliezers: de moed niet verliezen! Wie weet staat jouw naam volgend jaar in dit overzicht!

xl-quiz
benny beyen is slimste ref van kvsoo slimste refs van kvsoo

(3489 keer bekeken)

Share