KVSOO op HEROOS!

logo heroosStad Oostende draagt gezondheid hoog in het vaandel en deed de voorbije jaren al heel wat inspanningen om zo veel mogelijk mensen aan het bewegen en het sporten te krijgen. Daar doet de stad nu nog een schep bovenop met een gloednieuw project: Heroos.

Het concept is simpel: of je nu lid bent van een sportclub, dagelijks gaat fitnessen, sporadisch een fietstocht maakt of wekelijks gaat zwemmen, jij bent een Heroo! De stad wil graag al deze Heroos verenigen in één grote community. Want sport is niet alleen gezond. Sporten in groepsverband kan ook een middel zijn tegen vereenzaming, helpen bij integratie of buurtwerking een boost geven.

Daarom is elke Oostendenaar nu lid van Heroos, de grootste sportclub van Oostende. En als we zeggen alle Oostendenaars, bedoelen we ook echt álle Oostendenaars, alle leeftijdsgroepen, alle kansengroepen, mensen met en zonder beperking, tweede verblijvers, en ga zo maar door. Uiteindelijk moet Heroos uitgroeien tot een community waarin de leden elkaar motiveren om nog meer te sporten, andere sporten te ontdekken en zelf initiatieven op te zetten.

(Via Website: www.heroos.be)

Ook de KVSOO heeft zijn eigen stekje op HEROOS.
Iedereen van de vriendenkring kan zich op de website registreren en zichzelf koppelen met de KVSOO. (Koninklijke Vriendenkring Scheidsrechters Oostende en Omliggende)
Je kan ook o.a. je Runkeeper account koppelen.
Registreer je nu op de site, en blijf op de hoogte van Heroos acties en aanbiedingen.

De KVSOO is alvast enthousiast over dit project! We hopen dat elk lid van onze vriendenkring zich registreert op www.heroos.be en we hopen uiteraard dat nieuwe mensen en kandidaat-scheidsrechters een weg kunnen vinden naar onze vriendenkring!

Onze pagina kun je terugvinden via http://www.heroos.be/clubs/koninklijke-vriendenkring-scheidsrechts-oostende-omliggende

(2845 keer bekeken)

Share