Programma daguitstap 2015 (volzet)

Ook dit jaar trekken we er op het einde van het voetbalseizoen, op zaterdag 30 mei 2015, weer op uit met onze favoriete vriendenkring. We zetten onze traditie binnen- / buitenland verder en trekken dit jaar richting de Oost-Vlaamse parel Gent. Hieronder vindt u het vooropgestelde programma. Inschrijven kan je onderaan deze pagina.

Programma

08.00u
Vertrek aan busparking Hotel Melinda Oostende.

08.45u
Ontbijt in Hotel Van Der Valk in Drongen.
Koffiekoeken, verschillende broodsoorten, assortiment aan charcuterie (vleeswaren en kazen), omelet, gekookte eieren, vers fruit, assortiment yoghurt, spek, ontbijtworstjes, koffie, thee, water en fruitsappen.
valkenburg drongen

11.00u
Interactief bezoek met gidsen aan de Sint-Pietersabdij in Gent.
De reftervleugel van de Sint-Pietersabdij is authentiek middeleeuws. De prachtige tuin met wijngaard en ruïne is een groene oase in de stad. We krijgen een unieke kijk achter de gesloten deuren van de abdij met een spannende tocht door de eeuwenoude gangen van de abdij.
sint pietersabdij gent

12.30u
Middagmaal in de legendarische concertzaal ‘De Vooruit’.
Verse dagsoep met een belegd broodje met garnituur. Keuze uit kaas, ham, kipcurry, zalmsalade, auberginesalade en geitenkaas met bieslook.
vooruit gent

14.00u
Historische (foto)zoektocht op de Gentse binnenwateren in een rafting boot.
rafting gent

16.30u
Bezoek BLOSO Topsportcentrum en wielercentrum Eddy Merckx.
Het BLOSO topsportcentrum Gent is gelegen aan de watersportbaan in de onmiddelijke nabijheid van het sport- en recreatiecentrum De Blaarmeersen. We krijgen er een rondleiding is het uitgebreid aanbod van in- en outdoor sportfaciliteiten, waardonder de Topsporthal Vlaanderen, het Vlaamse Wielercentrum Eddy Merckx met de gloednieuwe BMX-piste, de omnisporthal, de Topgymnastiekhal , …
blosocentrum gent

18.00u
Aperitief op de Blaarmeersen en spelen van het Zweedse volksspel KUBB.
In dit leuke volksspel speel je in teams tegen elkaar met als doel het omvergooien van houten blokken door er houten stokken tegenaan te gooien. Kubb kan kort worden omschreven als een combinatie van bowling, petanque en schaken.
kubb apertief

20.30u
Avondmaal in restaurant ‘Amadeus’ in het Patershol.
In de smalle straatjes van deze middeleeuwse wijk van Gent, vind je het ene fijne restaurant naast het andere. Het Patershol kan je gerust het culinaire hart van de stad noemen. Hier heb je de keuze tussen: Gentse waterzooi of Spare Ribs a volonté. Inclusief 2 drankjes.
amadeus gent

22.30u
Vertrek richting Oostende.

23.15u
Aankomst aan busparking Melinda in Oostende.

Kostprijs?

Leden van de vriendenkring + partner : 55,00€ per persoon
Niet-leden : 70,00 € per persoon
Het inschrijvingsgeld kan gestort worden op ons rekeningnummer: BE52 7512 0717 9209 met
mededeling “DAGUITSTAP 2015 – NAAM INSCHRIJVER + AANTAL PERSONEN”.

Inschrijven

De daguitstap is volzet.

(3429 keer bekeken)

Share