Refer-Eating ‘De Vlasschaard’ – vrijdag 17 oktober

Net zoals de voorgaande jaren zal uw favoriete vriendenkring ook dit jaar weer zijn best doen om seizoensgebonden activiteiten te organiseren voor zijn leden. Onze eerste afspraak ligt traditiegetrouw al behoorlijk vroeg in het seizoen. Omdat verandering van spijs doet eten zoeken we eens andere oorden op voor ons herfstetentje onder de naam ‘Refer-Eating’.

Op vrijdag 17 oktober 2014 gaan we tafelen in restaurant De Vlasschaard in het pittoreske dorpje Stene. De ambiance van het restaurant is te omschrijven als een huiskamergevoel. Deze unieke sfeer is bepalend voor gezellig tafelen bij De Vlasschaard.

U krijgt opnieuw de vrije keuze tussen een aantal gerechten. Dit alles voor de democratische prijs van 35,00 € voor de leden en hun partners, 40,00 € voor niet-leden. Partners, vrienden en kennissen zijn dus uiteraard ook welkom voor deze aangename KVSOO-avond.

Inschrijven kan tot en met de ledenvergadering van maandag 6 oktober 2014. Uw inschrijving is pas definitief na betaling op volgend (nieuw!) rekeningnummer: BE52 7512 0717 9209 (AXA Bank).

De menukeuzes kan je doorgeven via mail naar jan.boterberg@kvsoo.be.

vlasschaard

Menu

Zoals elk jaar proberen we een schitterend menu in elkaar te steken, dit voor een redelijke prijs.

Aperitief met warme- en koude hapjes

Zacht gerookte zalm met zijn garnituur of
Wildkroketje met Ganda Ham

Rib Eye steak met een assortiment van warme sauzen of
Vers gebakken slibtongetjes

Irish coffee of
coupe van het huis

(Inbegrepen ½ fles water/wijn per persoon aan tafel)

Opgelet voor de leden, vergeet geen verlof aan te vragen voor deze leuke avond!

(2760 keer bekeken)

Share