Lidgeld 2014-2015

Onder het motto “koken kost geld” willen we graag een oproep doen om het lidgeld voor het komende voetbalseizoen (2014-2015) te vereffenen.
Dit jaar bedraagt het lidgeld 25 euro waarmee je weer van talrijke voordelen kunt genieten.

Een deel van dit lidgeld kan gerecupereerd worden via de mutualiteit! De documenten hiervoor kun je terugvinden op de website van uw mutualiteit. Deze moeten ondertekend worden door iemand van het bestuur, en opgestuurd worden.

polo patrickOok dit jaar biedt de KVSOO u de unieke gelegenheid om te kiezen voor een exclusieve combinatie tussen het lidgeld en een nieuw KVSOO-kledingsitem.Op de vele activiteiten die onze vriendenkring in de loop van het seizoen organiseert, is het leuk om herkenbaar en als groep naar buiten te kunnen treden. Trainingen, wedstrijden, uitstappen enz…
Dit jaar kiezen we voor een mooie polo. De prijs voor deze formule bedraagt 45€. Het lidgeld kan vereffend worden via het (nieuw) KVSOO-rekeningnummer BE52 7512 0717 9209 (AXA Bank) met vermelding van je naam + de vermelding “Lidgeld” of “Lidgeld + Polo”. Graag ook een mailtje sturen naar jan.boterberg@kvsoo.be met de melding van de maat die je wenst voor uw polo (S-M-L-XL)

(2724 keer bekeken)

Share