Opnieuw afgelastingen

De volgende afgelastingen voor dit weekend werden gemeld, provinciaal én nationaal:

Nationaal

Het Sportcomité Competities kondigt de volgende afgelastingen aan voor de periode gaande van vrijdag 14 tot en met donderdag 20/2/2014 :

– Pro League: algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden en vriendschappelijke wedstrijden van de elitejeugd voor de periode van vrijdag 14 februari tot en met zondag 16 februari 2014. Aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein worden wel toegestaan, behalve op zaterdag 15/2/2014. De wedstrijden van de Beloften van maandag 17/2/14 gaan door zoals gepland.
– Afdelingen 2 Nat., 3 Nat. en Bevorderingen: algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden en vriendschappelijke wedstrijden van de beloften D2 en nationale reserven. Aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein worden wel toegestaan. De kampioenschapswedstrijden van de eerste ploegen gaan wel door, de scheidsrechter beslist ter plaatse.
– Nationale jeugd : algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden en vriendschappelijke wedstrijden. Aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein worden wel toegestaan.
– BeNe League en Dames Nationale : algemene afgelasting van alle vriendschappelijke wedstrijden. Aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein worden wel toegestaan. De kampioenschapswedstrijden van de eerste ploegen gaan wel door, de scheidsrechter beslist ter plaatse.

Provinciaal

Het Provinciaal Comité van West-Vlaanderen heeft beslist om tijdens de periode van 14 februari 2014 tot en met 19 februari 2014 over te gaan tot een algemene afgelasting van :
Reserven en Jeugd
Bedrijfsvoetbal
G-voetbal
Nieuwsblad Cecemel Cup

afgelasting

(2637 keer bekeken)

Share
CategorieënVFV