2014! Nieuwjaarsreceptie: komende vrijdag!

Voor wie onze beste wensen voor 2014 nog niet mocht ontvangen willen we dit graag bij deze dan ook doen. Moge 2014 straks een succesvol jaar worden met heel wat sportieve (KVSOO-)vreugde, maar vooral een goede gezondheid voor u en uw familie!

Voor onze leden: Vrijdag 10 januari is ter vervanging van de maandelijkse vergadering een receptie om er te klinken op het nieuwe jaar! Jullie worden er verwacht vanaf 20u. Voor wie dit nog niet gedaan heeft, graag een seintje naar jan.boterberg@kvsoo.be of je (samen met je partner) aanwezig zal zijn.

Op vrijdag staat ook de trekking van de jaarlijkse tombola gepland, net voor de start van de receptie.

Hieronder klikken voor de digitale versie van onze nieuwjaarskaart!

Nieuwjaar

(2706 keer bekeken)

Share